Bank kontoer

Erhvervskonto pris: Sådan ser landskabet ud i dag

En erhvervskonto behøver ikke at koste alt for meget, men det gør den ofte. Derfor er mange interesserede i at læse mere om, hvordan landskabet for erhvervskonti ser ud i dag. Hvis du har fulgt med i et par år, så er der desværre ikke sket så meget – ud over at folk er begyndt at blive meget utilfredse med bankerne, når det kommer til at oprette en erhvervskonto. Tjekker man kommentarsektionen på https://erhvervskontopris.dk/, så kan man se, at det er tilfældet.

Fortsat meget højt oprettelsesgebyr

Tidligere har dette været op til 5000 kroner for en erhvervskonto i en dansk bank, og det ser det stadigvæk ud til at være. Dette er ikke så godt for dem, der ønsker at blive iværksættere og komme i gang med så få penge brugt som muligt. Man kan stifte et ApS, men hvis 25% går til banker og advokater, så er der ikke så mange penge tilbage, når man virkelig skal i gang med tingene.

Heldigvis er der kommet et par alternativer i form af udenlandske banker, som tilbyder erhvervskonti til danske virksomheder, hvis man ansøger hos dem og ikke er inde for specifikke brancher. Hvis du er i en høj-risiko branche, så er det de færreste banker, der vil arbejde sammen med dig – uanset om du finder en dansk eller udenlandsk bank. Disse slags banker er typisk meget billigere end de danske, men der er visse ulemper forbundet med at anvende dem. Dette kan du læse mere om på den ovenstående hjemmeside, som er danmarks største omkring erhvervskonto priser og alt hvad der er relateret til det.

Hvad skal man gøre, hvis man ikke kan få en konto?

Det kan være en meget trist situation at stå i, hvis man tidligere havde en konto, som er blevet lukket, og nu kan man ikke få en ny åbnet. Heldigvis findes der “agenter”, som kan hjælpe dig med at få en konto oprettet via deres kontaktpersoner i bankerne, eller fordi de har en aftale med bankerne. Problemet med denne her løsning er dog, at det kommer til at koste mange penge, og det er bestemt ikke for dem, som ikke har en eksisterende forretning uden en del omsætning for at kunne betale de mange tusind kroner, man nu har brug for. Start derfor med at søge på egen hånd, før du får hjælp. Det kan nemlig blive en meget dyr omgang, specielt fordi du måske er desperat.