Sådan bygger du dine første links som ny i branchen

Når du er ny i branchen, kan det være svært at vide, hvordan du bygger links. Men det er faktisk ikke så svært, når du først får styr på det. Her får du nogle tips til, hvordan du kan bygge dine første links.

Find ud af, hvem der linker til dine konkurrenter

En af de bedste måder at finde links, er ved at se, hvem der linker til dine konkurrenter. Det kan du gøre ved at bruge et linkanalyseværktøj som f.eks. Majestic eller Moz. Du kan også bruge Google til at finde ud af, hvem der linker til dine konkurrenter. Dette kan du gøre ved at søge efter følgende søgeoperatør: link:www.konkurrentenside.dk. Alternativt kan de ovenstående værktøjer automatisk gøre dette for dig,

Find relevante fora

En anden måde at finde links på er ved at finde relevante fora. Dette kan du gøre ved at søge efter følgende søgeoperatør: intitle:”forum” + “dit emne”.

Find ud af, hvem der skriver om dit emne

En anden måde at finde links på er ved at finde ud af, hvem der skriver om dit emne. Dette kan du gøre ved at søge efter følgende søgeoperatør: intitle:”dit emne” + “skrevet af”.

Skriv gode blogindlæg

En af de bedste måder at få links på, er ved at skrive gode blogindlæg. Dette kan du gøre ved at søge efter følgende søgeoperatør: “dit emne” + “indsend et gæsteblogindlæg”. Et andet rigtigt brugbar tip, er at du kan bruge online artikeldatabaser, til at bygge gratis links på, ved at publicere dine egne artikler, med et link pegende tilbage på din egen hjemmeside.

Kontakt et bureau som kan hjælpe med at købe links for dig

Denne metode er nok den aller nemmeste, men også den klart dyreste af alle muligheder. At kontakte et online marketingsbureau, som på dine vegne, skal finde linksælgere, der gerne vil sælge links til en fornuftig pris. Her skal du, eller i samarbejde med bureauet, udarbejde en plan for, hvilke side, søgeord og ankertekster, du ønsker at købe links på. Det er vigtigt at du ikke køber links, som ikke er relevante for din side, da det kan få fatale konsekvenser for din hjemmeside, hvis Google finder ud af det.

Konklusion

Når du skal bygge links til en ny side, er det vigtigt, at du tænker over, hvilke links du gerne vil have. Der findes nemlig mange muligheder og mange typer af links. Dette afhænger af, hvilken branche du er i og hvem din målgruppe er.